Ads 468x60px

Pages

Somogyi túrós rétes

1987.
HOZZÁVALÓK:
50 dkg túró,
2 csomag réteslap,
1 dl olaj,
10 dkg porcukor,
3 tojás,
3 dkg búzadara,
8 dkg mazsola,
35 dkg krumpli,
12 dkg cukor,
1,5 dl tejföl.

ELKÉSZÍTÉS:
Törjük át a túrót egy villával, és adjuk hozzá az előtte szintén összetört főtt burgonyát, a tojásokat, a tejfölt, a búzadarát, a mazsolát, és a cukrokat. Terítsük a réteslapot megnedvesített konyharuhára, kenjük meg az olajjal és terítsük el rajta a tölteléket. Csavarjuk fel, helyezzük sütőlemezre, majd a tetejét is kenjük meg olajjal. Közepes hőmérsékletű sütőben süssük.

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése