2823.
HOZZÁVALÓK:
15 dkg túró,
8 tojásfehérje,
40 dkg cukor,
15 dkg barackíz,
20 dkg tortabevonó.
ELKÉSZÍTÉS:
Verjük habbá a tojásfehérjét, fokozatosan adjuk hozzá a kristálycukrot, a baracklekvárt és végül keverjük bele óvatosan az áttört túrót. Tegyünk sütőlemezre vastag csomagoló- vagy zsírpapírt, és erre habzsák, valamint csillagcső segítségével nyomjunk kis formákat. Nem forró sütőben süssük, inkább szárítsuk. A megszilárdult habformákat hűtsük le, mártsuk olvasztott tortabevonó csokoládéba.
15 dkg túró,
8 tojásfehérje,
40 dkg cukor,
15 dkg barackíz,
20 dkg tortabevonó.
Verjük habbá a tojásfehérjét, fokozatosan adjuk hozzá a kristálycukrot, a baracklekvárt és végül keverjük bele óvatosan az áttört túrót. Tegyünk sütőlemezre vastag csomagoló- vagy zsírpapírt, és erre habzsák, valamint csillagcső segítségével nyomjunk kis formákat. Nem forró sütőben süssük, inkább szárítsuk. A megszilárdult habformákat hűtsük le, mártsuk olvasztott tortabevonó csokoládéba.
0 hozzászólás:
Megjegyzés küldése