2702.
HOZZÁVALÓK:
1 evőkanál koriandermag,
1 evőkanál őrölt bors,
1 teáskanál köménymag,
1 teáskanál nagyon csípős, szárított paprikamag,
1 teáskanál gyömbér,
1 teáskanál kurkuma,
1 teáskanál sáfrány,
1 teáskanál só,
0,5 teáskanál fokhagymasó,
1 mokkáskanál őrölt fekete mustármag,
1 mokkáskanál zellermag,
1 késhegynyi szerecsendió.
ELKÉSZÍTÉS:
Mozsárban zúzzuk apróra azokat a fűszereket, melyek nem eleve poralakúak, majd keverjük hozzá az utóbbiakat is. Zárt edényben, fénytől védett helyen tároljuk, hogy minél tovább megőrizze a zamatát.
1 evőkanál koriandermag,
1 evőkanál őrölt bors,
1 teáskanál köménymag,
1 teáskanál nagyon csípős, szárított paprikamag,
1 teáskanál gyömbér,
1 teáskanál kurkuma,
1 teáskanál sáfrány,
1 teáskanál só,
0,5 teáskanál fokhagymasó,
1 mokkáskanál őrölt fekete mustármag,
1 mokkáskanál zellermag,
1 késhegynyi szerecsendió.
Mozsárban zúzzuk apróra azokat a fűszereket, melyek nem eleve poralakúak, majd keverjük hozzá az utóbbiakat is. Zárt edényben, fénytől védett helyen tároljuk, hogy minél tovább megőrizze a zamatát.
0 hozzászólás:
Megjegyzés küldése