2707.
HOZZÁVALÓK:
15 dkg kukoricaliszt,
2 evőkanál szójaliszt,
1 l víz,
2 dkg margarin,
15 dkg juhtúró,
4 dkg reszelt sajt,
só.
ELKÉSZÍTÉS:
A forrásban lévő vizet sózzuk meg, főzzük bele a kétféle lisztet, főzzük tovább 1 óráig takaréklángon. A massza felét tegyük margarinnal kikent tűzálló tálba, tegyük rá a juhtúrót, takarjuk be a másik felével, szórjuk meg reszelt sajttal. Öntsük rá a maradék megolvasztott margarint, forró sütőben pirítsuk meg.
15 dkg kukoricaliszt,
2 evőkanál szójaliszt,
1 l víz,
2 dkg margarin,
15 dkg juhtúró,
4 dkg reszelt sajt,
só.
A forrásban lévő vizet sózzuk meg, főzzük bele a kétféle lisztet, főzzük tovább 1 óráig takaréklángon. A massza felét tegyük margarinnal kikent tűzálló tálba, tegyük rá a juhtúrót, takarjuk be a másik felével, szórjuk meg reszelt sajttal. Öntsük rá a maradék megolvasztott margarint, forró sütőben pirítsuk meg.
0 hozzászólás:
Megjegyzés küldése