1571.
HOZZÁVALÓK:
1/2 kg liszt,
1 csomag sütőpor,
25 dkg cukor,
20 dkg zsír,
2 tojás,
1 csomag vaníliáscukor,
3 szelet csokoládé,
barackíz.

ELKÉSZÍTÉS:
Gyúrjuk össze alaposan a lisztet, a sütőport, a cukrot, a zsírt, az egész tojásokat és a vaníliás cukrot gyúrótáblán. A tésztát osszuk két részre, és az egyik részhez gyúrjunk 3 szelet reszelt csokoládét külön-külön, félujjnyi vastagra nyújtjuk s pogácsavágóval kiszakítva, zsírozott tepsibe rakjuk. A világos korongocskákat kristálycukorral megszórjuk, s úgy sütjük. Sütés után a világos karikák alját barack- vagy más gyümölcsízzel megkenjük, s így egy-egy csokoládés korongocskára téve tálaljuk.
Add a Startlaphoz
0 Responses

Megjegyzés küldése