1722.
HOZZÁVALÓK:
1 kg alma,
40 dkg cukor,
3 csomag vaníliás pudingpor,
40 dkg négyzet alakú háztartási keksz,
1/2 margarin,
20 dkg étcsokoládé.

ELKÉSZÍTÉS:
Daraboljuk fel a meghámozott és magházától megtisztított almákat, majd a cukorral főzzük sűrűre. A vaníliás pudingporokat keverjük el 3 dl hideg vízzel, adjuk hozzá az almához, és főzzük össze jó sűrűre.  Az egyik csomag kekszet rakjuk le a tepsibe, és öntsük rá az almakrémet. A még forró krémre rakjuk rá a másik csomag kekszet. A tetejére kenjük a margarinból és a csokoládéból készült mázt.  Tegyük hűtőbe, és csak másnap fogyasszuk.
Add a Startlaphoz
Címkék: , , | edit post
0 Responses

Megjegyzés küldése