1721.
HOZZÁVALÓK:
1 evőkanál kakaó,
6 tojás,
6 evőkanál cukor,
6 evőkanál liszt,
2 csomag vaníliás krémpor,
1/2 kg háztartási keksz,
rum.

ELKÉSZÍTÉS:
Készítsünk kakaós piskótát a kakaóporból a tojásokkal, a cukorral és a liszttel. Miután kihűlt a piskóta, vágjunk belőle 2 vékonyabb lapot. A vaníliás krémporból készítsünk krémet. Locsoljuk meg a háztartási kekszet rummal. Tegyük tálcára a kakaós piskótalapot, kenjük rá a krém felét, helyezzük rá a rummal locsolt kekszeket, majd kenjük rá a krém másik felét, és végül a piskótalappal fedjük le. Kis időre tegyük hűtőbe.
Add a Startlaphoz
Címkék: , | edit post
0 Responses

Megjegyzés küldése