1154.
HOZZÁVALÓK:
20 dkg cukor,
5 tojás,
25 dkg főtt burgonya,
5 dkg kakaó,
1/4 csomag sütőpor,
20 dkg liszt,
a töltelékhez:
25 dkg főtt burgonya,
10 dkg vaj,
1/2 csomag vaníliáscukor,
15 dkg porcukor,
a tetejére:
csokoládéreszelék.

ELKÉSZÍTÉS:
Kavarjuk habosra a tojássárgákat a cukorral, és még langyosan adjunk hozzá 25 dkg főtt és melegen áttört burgonyát. Miután kihűlt, keverjük hozzá a kakaót, a sütőport, a lisztet, és a tojások habját. Hosszú, kikent, kilisztezett formában süssük. Sütés után vágjuk ketté, és töltsük meg a következő töltelékkel: keverjük ki a 25 dkg főtt, és áttört burgonyát a vajjal, a vaníliáscukorral, és a porcukorral. A töltelék egy részével a süteményt kívülről is kenjük meg. Vékonyan szórjuk meg csokoládéval.
Add a Startlaphoz
Címkék: , , | edit post
0 Responses

Megjegyzés küldése