Ads 468x60px

Pages

Gombóc Artúr muffin

533.
HOZZÁVALÓK:
25 dkg liszt,
10 dkg cukor,
15 dkg vaj,
2 dl tejszín,
2 tojás,
1 tábla étcsokoládé,
1 tábla tejcsokoládé,
1 tábla fehércsokoládé,
1 teáskanál vanília aroma,
1 teáskanál sütőpor,
só.

ELKÉSZÍTÉS:
A lisztet elkeverjük a sütőporral és egy csipetnyi sóval. A tojásokat habosra dolgozzuk a vajjal, a cukorral, és a vanília aromával. Hozzáadjuk a sütőporos lisztet és a tejszínt, majd simára keverjük. Mindhárom csokoládét apró darabokra törjük, és beleforgatjuk az előzőek szerint elkészített masszába. A sütőt 190 fokra melegítjük elő, a muffinformákat papírral kibéleljük, és belekanalazzuk a tésztát. 20-25 percig sütjük.

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése