Ads 468x60px

Pages

Mexikói sütemény

1114.
HOZZÁVALÓK:
20 dkg vaj,
10 dkg porcukor,
csipetnyi só,
1 csomag vaníliáscukor,
20 dkg liszt,
20 dkg darált dió.

ELKÉSZÍTÉS:
Kavarjuk habosra a vajat a porcukorral, majd keverjük bele lassan a sót, a vaníliáscukrot, a lisztet, és a darált diót. Tegyük egy napra hűtőszekrénybe. Másnap formáljunk belőle 3 cm átmérőjű golyókat, melyeket rakjunk tepsibe, és a tetejüket nyomjuk le lisztes aljú pohárral, vagy a tenyerünkkel. Így kis kerek tésztákat kapunk, melyeket 10-15 percig süssünk. Sütés után hintsük meg porcukorral. Dobozba téve sokáig eláll.

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése