1126.
HOZZÁVALÓK:1 csomag citromízű pudingpor,
4 dl tej,
10 dkg cukor,
1 citrom,
25 dkg túró,
10 dkg vaj,
piskótalapok,
tortadara.
ELKÉSZÍTÉS:
Keverjük simára a pudingport a tejjel, és a cukorral. Folyamatos kavargatás közben főzzük sűrűre. Még melegen reszeljük bele a citrom héját. Miután kihűlt, keverjük simára a citrom levével, az áttört túróval, és a vajjal. Kenjük a krémet vagy készen kapható, vagy általunk készített piskótalapokra. A tetejét és az oldalát is vonjuk be a krémmel. Legalább 1 napra tegyük hűtőszekrénybe, hogy a lapok megpuhuljanak. Vonalazzuk meg a tetejét hideg vízbe mártott villával, vagy hintsük meg tortadarával.
0 hozzászólás:
Megjegyzés küldése