1181.
HOZZÁVALÓK:
40 dkg liszt,
15 dkg zsír,
kevés cukor,
kevés tej,
késh egynyi
szódabikarbóna, vagy sütőpor,
gesztenyemassza,
vaníliáscukor.
ELKÉSZÍTÉS:
Gyúrjuk össze a lisztet a
zsírral, a cukorral, és annyi tejjel, h ogy jól
nyújth ató tésztát kapjunk. Teh etünk
bele késh egynyi szódabikarbónát, vagy
sütőport. Nyújtsuk ki késfok vastagságúra, és vágjuk kis négyzetekre. Tegyünk a
közepébe gesztenyemasszát, és formáljunk belőle kis rudakat. Közepesen meleg
sütőben süssük meg. A tészta alján ellenőrizh etjük,
h ogy megsült-e, mert feh ér
tésztát kapunk. Miután kisült, forgassuk meg vaníliáscukorban.
0 hozzászólás:
Megjegyzés küldése