1180.

HOZZÁVALÓK:
30 dkg cukor,
8 tojás,
2 tojássárgája,
25 dkg liszt,
kevés reszelt citromhéj,
5 dkg reszelt csokoládé,
kevés fahéj,
csokoládémáz.

ELKÉSZÍTÉS:
Keverjünk ki alaposan 15 dkg cukrot 4 egész tojással, majd adjunk hozzá óvatosan 15 dkg lisztet, és a lereszelt citromhéjat. Öntsük a masszát egy kisebb méretű vajjal kikent, kilisztezett tepsibe, és terítsük szét egyenletesen. A maradék cukrot keverjük ki a másik 4 tojással, és a 2 tojássárgájával, verjük fel erősen egy habverővel, és tegyük bele a reszelt csokoládét, illetve a fahéjat, és a maradék lisztet. Keverjük össze jól, és öntsük rá az előző massza tetejére. Közepesen meleg sütőben süssük meg. Miután kihűlt vonjuk be csokoládémázzal. Hidegen vágjuk fel.
Add a Startlaphoz
0 Responses

Megjegyzés küldése