1831.
HOZZÁVALÓK:
25 dkg keksz,
3 tojás,
8 evőkanál cukor,
1 csomag vaníliapuding,
6 dl tej,
1 kávéskanál kakaó.
ELKÉSZÍTÉS:
Keverjük habosra a
vaníliapudingot a tojások sárgájával és 5 evőkanál cukorral, keverjük fel 5 dl
tejjel, majd főzzük készre. A tojásfehérjékből verjünk kemény habot a maradék
cukorral és keverjük óvatosan a már elkészített és langyosra hűtött pudinghoz.
Áztassuk meg a kekszeket 1dl tejből és a kevés cukorral elkevert kakaóporból készített
szirupban, majd tegyük egy hőálló edény aljára. Erre kenjünk egy réteget a
habkrémből. Rétegezzük tovább tetszés szerint. Miután kihűlt tegyük fél órára
hűtőszekrénybe.
0 hozzászólás:
Megjegyzés küldése