2057.
HOZZÁVALÓK:
50 dkg liszt,
25 dkg margarin,
15 dkg porcukor,
4 tojássárgája,
kevés só,
1 csomag sütőpor,
szükség szerint tej,
a töltelékhez:
4 tojásfehérje,
15 dkg cukor,
2 evőkanál lekvár,
15 dkg darált dió.

ELKÉSZÍTÉS:
Gyúrjuk össze a sütőporral elkevert lisztet a margarinnal, a porcukorral, a tojások sárgájával, pici sóval, és szükség szerint egy kevés tejjel. Reszeljük a felét egy tepsibe. A töltelékhez verjük habbá a tojásfehérjéket a cukorral, adjuk hozzá az ízlés szerint választott lekvárt, a darált diót, és kenjük rá. Reszeljük rá a tészta másik felét is, és süssük meg.

Add a Startlaphoz
0 Responses

Megjegyzés küldése