Ads 468x60px

Pages

Diós krémes

2382.

HOZZÁVALÓK:
20 dkg cukor,
20 dkg mandula,
15 dkg csokoládé,
2 tojásfehérje,
a töltelékhez:
1 főtt tojássárgája,
5 dkg vaj,
2 kávéskanál likőr,
2 evőkanál cukor,
12 dkg csokoládé.

ELKÉSZÍTÉS:
Dolgozzuk össze a cukrot az őrölt mandulával, a reszelt csokoládéval és a tojások fehérjével, majd formázzunk belőle kis gombócokat. A közepét nyomjuk be az ujjunkkal, és tegyük bele a következő krémet: Keverjük össze a főtt, áttört tojássárgáját, a vajat, kevés cukrot, a likőrrel. Miután a gombócokat megtöltöttük, hempergessük meg reszelt csokoládéba.

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése