Ads 468x60px

Pages

Egreskrém bodzavirággal

2379.

HOZZÁVALÓK:
45 dkg egres,
7 dkg cukor,
2 evőkanál bodzavirág-szörpsűrítmény,
40 dkg kész vaníliaöntet (vagy nem főzős puding),
300 ml habtejszín,
a díszítéshez:
darált mandulás csók.
.

ELKÉSZÍTÉS:
2 evőkanál vízben, lefedve 5 percig pároljuk az egrest, míg a bogyók szétpattannak. Adjuk hozzá a cukrot, bodzaszörpöt és keverjük pépesre. Vegyük le a tűzről, öntsük egy tálba és hagyjuk hűlni. Keverjük hozzá a vaníliás öntetet, tehetünk hozzá néhány csepp ételszínezéket. Keverjük bele a felvert tejszínt. Behűtve, majd a mandulás morzsával megszórva kínáljuk.

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése