Ads 468x60px

Pages

Sztracsatella muffin

527.
HOZZÁVALÓK:
25 dkg liszt,
15 dkg vaj,
15 dkg cukor,
1 dl tejszín,
2 tábla tortabevonó tejcsokoládé,
2 tojás,
2 teáskanál vaníliaaroma,
1 teáskanál sütőpor.

ELKÉSZÍTÉS:
A muffinformákat papírral kibéleljük, a sütőt 170 fokra előmelegítjük. A csokit apróra törjük, és a lisztet elkeverjük a sütőporral. A puha vajat a cukorral, és a vaníliaaromával habosra kavarjuk, majd egyenként hozzáadjuk a tojásokat, és alaposan összedolgozzuk. A masszát a tejszínnel fellazítjuk, és hozzákeverjük a sütőporos lisztet, valamint az apróra vágott csokit. A tésztát a formákba kanalazzuk, és 30 perc alatt készre sütjük.

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése