Ads 468x60px

Pages

Néger körte

1367.
HOZZÁVALÓK:
kb. 1 kg körte,
10 dkg darált dió,
10 dkg porcukor,
1 csomag vaníliáscukor,
1 tojássárgája,
2 evőkanál rum,
csokoládémártás,
tejszínhab.

ELKÉSZÍTÉS:
Hámozzuk meg és vágjuk félbe a körtéket, és távolítsuk el a magházukat. Fektessük a fél körtéket magházukkal felfelé üveglapra, és töltsük meg őket a következő módon elkészített krémmel. Dolgozzuk össze alaposan a darált diót, a porcukorral, a vaníliáscukorral, a tojássárgájával, és a rummal. Miután a körtéket megtöltöttük, tegyük legalább 1 órára jégszekrénybe. Tálalás előtt húzzuk át forrón csokoládémártással, és tejszínhabbal díszítve azonnal tálaljuk.

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése