1513.
HOZZÁVALÓK:
4 tojás,
8 dkg cukor,
8 dkg csokoládé,
8 dkg mandula,
12 dkg baracklekvár,
15 dkg gesztenyemassza,
6 dkg porcukor,
3 cl rum,
1 dl csokoládémáz.
ELKÉSZÍTÉS:
Keverjük ki a tojássárgákat a
cukorral, majd adjuk h ozzá a megpuh ított
csokoládét, és a ledarált mandulát. Végül lazán keverjük bele a tojásfeh érjékből
vert kemény h abot. Öntsük a masszát vajjal
kikent, kilisztezett tepsibe, és kenjük el vékonyan. Közepesen meleg sütőben
süssük, és miután kih űlt, kenjük meg
baracklekvárral. Gyúrjuk össze a gesztenyemasszát a porcukorral és a rummal,
majd kenjük egyenletesen a tészta tetejére. Végül vonjuk be csokoládémázzal.
Kockákra vágva kínáljuk.
0 hozzászólás:
Megjegyzés küldése