Ads 468x60px

Pages

Gesztenyekocka

1513.
HOZZÁVALÓK:
4 tojás,
8 dkg cukor,
8 dkg csokoládé,
8 dkg mandula,
12 dkg baracklekvár,
15 dkg gesztenyemassza,
6 dkg porcukor,
3 cl rum,
1 dl csokoládémáz.

ELKÉSZÍTÉS:
Keverjük ki a tojássárgákat a cukorral, majd adjuk hozzá a megpuhított csokoládét, és a ledarált mandulát. Végül lazán keverjük bele a tojásfehérjékből vert kemény habot. Öntsük a masszát vajjal kikent, kilisztezett tepsibe, és kenjük el vékonyan. Közepesen meleg sütőben süssük, és miután kihűlt, kenjük meg baracklekvárral. Gyúrjuk össze a gesztenyemasszát a porcukorral és a rummal, majd kenjük egyenletesen a tészta tetejére. Végül vonjuk be csokoládémázzal. Kockákra vágva kínáljuk.

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése