2002.
HOZZÁVALÓK:
a tésztához:
30 dkg liszt,
20 dkg vaj,
10 dkg porcukor,
2 tojássárgája.
a töltelékhez:
40 dkg túró,
20 dkg vaj,
10 dkg porcukor,
3 tojássárgája,
12 dkg mazsola,
8 dkg mogyoró,
30 dkg tortabevonó.

ELKÉSZÍTÉS:
Dolgozzuk össze a lisztet a vajjal, a porcukorral, és a tojássárgákkal, és nyújtsuk ki a linzertésztát vékonyra. Formázzunk belőle fánkszaggatóval kis kerek lapokat, és közepes hőmérsékletű sütőben süssük meg. Töltsünk meg 4-4 tésztát túrókrémmel, és hűtőben dermesszük meg. Mártsuk olvasztott tortabevonó csokoládéba, pirított mogyorószemekkel díszítsük.

Add a Startlaphoz
Címkék: , , | edit post
0 Responses

Megjegyzés küldése