Ads 468x60px

Pages

Almás-vaníliás szelet

2171.

HOZZÁVALÓK:
1 kg alma,
40 dkg cukor,
3 csomag vaníliás pudingpor,
40 dkg négyzet alakú háztartási keksz,
1/2 margarin,
20 dkg étcsokoládé.

ELKÉSZÍTÉS:
Daraboljuk fel a meghámozott és magházától megtisztított almát, majd a cukorral főzzük sűrűre. Keverjük el a vaníliás pudingport 3 dl hideg vízzel, adjuk hozzá az almához, és jó sűrűre főzzük össze.  Az egyik csomag kekszet rakjuk le a tepsibe, öntsük rá az almakrémet. A még forró krémre rakjuk rá a másik csomag kekszet. A tetejére kenjük a margarinból és a csokoládéból készült mázt.  Tegyük hűtőbe, és csak másnap tálaljuk.

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése