1620.
HOZZÁVALÓK:
2 tojás,
2 dl tejföl,
30 dkg cukor,
15 dkg finomliszt,
7 dkg margarin,
15 dkg darált mák,
1 csomag vaníliás cukor,
1/2 citrom lereszelt héja,
10 dkg mazsola,
10-15 dkg dió,
késhegynyi sütőpor,
a tepsi kikenéséhez zsiradék és liszt.

ELKÉSZÍTÉS:
Keverjük habosra a cukrot az egész tojásokkal, meg a sütőporral, majd keverjük tovább a tejföllel. Adjuk hozzá az olvasztott margarint, a lisztet, a darált mákot, a citromhéjat, a vaníliáscukrot, és végül a durvára vágott diót és a mazsolát. Töltsük az egészet a kizsírozott, és lisztezett tepsibe, és közepes tűznél süssük meg. A kisült tésztát borítsuk deszkára, és még langyosan szeleteljük fel, vagy vágjuk kockákra.
Add a Startlaphoz
Címkék: , | edit post
0 Responses

Megjegyzés küldése