2070.
HOZZÁVALÓK:
25 dkg
háztartási keksz,
10 dkg
porcukor,
10 dkg darált,
és egy kevés apróra vágott dió,
1 dl
feketekávé,
1 csomag
vaníliáscukor,
kevés tej,
a krémhez:
10 dkg vaj,
10 dkg
porcukor,
2 dkg kakaó.
ELKÉSZÍTÉS:
Gyúrjuk össze
a darált kekszet a porcukorral, a dióval, a kávéval, a vaníliáscukorral és
kevés tejjel. Porcukorral meghintett zsírpapíron nyújtsuk ki a tésztát négyszög
alakúra. Keverjük habosra a vajat a porcukorral és a kakaóval, kenjük meg ezzel
a krémmel a tésztát, csavarjuk fel, majd forgassuk apróra vágott dióba. Fóliába
csomagolva fagyasszuk ki, és vágjuk ferde szeletekre.
0 hozzászólás:
Megjegyzés küldése