2069.
HOZZÁVALÓK:
28 dkg liszt,
15 dkg zsír,
1 csomag sütőpor,
3 tojás,
1/2 csomag vaníliáscukor,
1 evőkanál cukor,
20 dkg porcukor,
lekvár.

ELKÉSZÍTÉS:
Dolgozzuk el a lisztet a zsírral és a sütőporral, majd gyúrjuk hozzá a tojások sárgáját, a vaníliáscukrot és a cukrot. Nyújtsuk késfok vastagságúra, vágjuk ki pogácsaszúróval, és tegyük kilisztezett tepsibe. A korongocskák tetejére rakjunk a tojásfehérjék habjának és a porcukornak a keverékéből halmokat. A világosbarnára sütött korongok alját kenjük meg ízlés szerint választott lekvárral, és kettőt-kettőt összeragasztva tálaljuk.

Add a Startlaphoz
Címkék: , | edit post
0 Responses

Megjegyzés küldése