2069.
HOZZÁVALÓK:
28 dkg liszt,
15 dkg zsír,
1 csomag
sütőpor,
3 tojás,
1/2 csomag
vaníliáscukor,
1 evőkanál
cukor,
20 dkg
porcukor,
lekvár.
ELKÉSZÍTÉS:
Dolgozzuk el a
lisztet a zsírral és a sütőporral, majd gyúrjuk hozzá a tojások sárgáját, a
vaníliáscukrot és a cukrot. Nyújtsuk késfok vastagságúra, vágjuk ki
pogácsaszúróval, és tegyük kilisztezett tepsibe. A korongocskák tetejére rakjunk
a tojásfehérjék habjának és a porcukornak a keverékéből halmokat. A világosbarnára
sütött korongok alját kenjük meg ízlés szerint választott lekvárral, és kettőt-kettőt
összeragasztva tálaljuk.
0 hozzászólás:
Megjegyzés küldése