Ads 468x60px

Pages

Habos gesztenyetekercs

 2653.

HOZZÁVALÓK:
25 dkg linzertészta,
25 dkg gesztenyemassza,
2 dl tejszín,
25 dkg pikáns friss gyümölcs vagy befőtt (a leve nélkül).
 
ELKÉSZÍTÉS:
A vékonyra kinyújtott tésztával béleljünk ki egy kis mélyedésekkel ellátott tepsit, vagy alufólia-poharakat. Mérsékelten meleg sütőben süssük szép sárgára, majd óvatosan kiborítva a formából, hagyjuk kihűlni. A megmosott gyümölcsöt daraboljuk fel. A tejszínből verjünk kemény habot. A kihűlt kis kelyheket töltsük meg a gyümölccsel, halmozzunk rá tejszínhabot és bőven rakjuk meg a burgonyanyomón átnyomott gesztenyemasszával. Rögtön kínáljuk, mert a hab és a gyümölcs is levet engedhet.


0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése