2652.
HOZZÁVALÓK:
18 dkg vaj vagy margarin,
9 dkg porcukor,
27 dkg liszt,
1 tojássárga,
1 mokkáskanál reszelt citromhéj,
1 csomag vaníliáscukor.
ELKÉSZÍTÉS:
Gyúrjuk össze gyorsan az alapanyagokat, hogy a benne lévő vaj ne olvadhasson meg. Formáljuk egy cipóba, majd folpackba csomagolva akár egy óra múlva, vagy akár két napig pihentetve használjuk fel. A mélyhűtőbe hosszabb időre is eltehető.
18 dkg vaj vagy margarin,
9 dkg porcukor,
27 dkg liszt,
1 tojássárga,
1 mokkáskanál reszelt citromhéj,
1 csomag vaníliáscukor.
Gyúrjuk össze gyorsan az alapanyagokat, hogy a benne lévő vaj ne olvadhasson meg. Formáljuk egy cipóba, majd folpackba csomagolva akár egy óra múlva, vagy akár két napig pihentetve használjuk fel. A mélyhűtőbe hosszabb időre is eltehető.
0 hozzászólás:
Megjegyzés küldése