Ads 468x60px

Pages

Barackos mascarpone habbal

 2848.

HOZZÁVALÓK:
200 ml tejszín,
25 dkg Mascarpone sajt,
1 dkg vaníliáscukor,
4 evőkanál őszibarack lekvár,
2 evőkanál konyak,
2,5 dkg szeletelt mandula,
8 fél sárgabarack a levével,
5 dkg keserű csokoládé.
 
ELKÉSZÍTÉS:
A tejszínt a vaníliáscukorral verjük keményre. Keverjük hozzá a mascarpone sajtot. Adjuk hozzá az őszibarack lekvárt, a konyakot és a mandulát, majd egy lefedett tálban fél órára tegyük a hűtőbe. Hagyjuk a sárgabarackot lecsepegni, tegyük egy lapos tálba a magházával felfelé, és a mascarponés masszát tegyük a magházakba. Szórjuk meg reszelt csokoládéval és öntsük mellé a barack levét.


0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése