2867.
HOZZÁVALÓK:
4 tojás,
12 dkg porcukor,
1/2 rúd vanília,
12 dkg csokoládé,
2 kávéskanál rum,
1 evőkanál feketekávé,
15 dkg mandula.
ELKÉSZÍTÉS:
Keverjük habosra a tojások sárgáját a porcukorral és a vaníliával, tegyük bele a puhított csokoládét, a rumot, az erős feketekávét, a hámozott, darált mandulát, és a tojások kemény habját. Kikent és lisztezett formában süssük, csokoládékrémmel töltsük és vonjuk be, pirított mandulával szórjuk meg.
4 tojás,
12 dkg porcukor,
1/2 rúd vanília,
12 dkg csokoládé,
2 kávéskanál rum,
1 evőkanál feketekávé,
15 dkg mandula.
Keverjük habosra a tojások sárgáját a porcukorral és a vaníliával, tegyük bele a puhított csokoládét, a rumot, az erős feketekávét, a hámozott, darált mandulát, és a tojások kemény habját. Kikent és lisztezett formában süssük, csokoládékrémmel töltsük és vonjuk be, pirított mandulával szórjuk meg.
0 hozzászólás:
Megjegyzés küldése