Ads 468x60px

Pages

Málnapuding

 2874.

HOZZÁVALÓK:
25 dkg málna,
4 evőkanál porcukor,
1 pohár joghurt,
1 csapott evőkanál zselatin.
 
ELKÉSZÍTÉS:
Forraljuk a málnát másfél deci vízzel 5 percig, majd szűrjük le, és hűtsük ki. Levéből egy decit vegyünk el, ezt keverjük öt percig a porcukorral, adjuk hozzá a joghurtot, a kevés kompótlében megáztatott, átszűrt zselatint, és a leszűrt málnát. Keverjük össze alaposan, és töltsük kivizezett kis pudingformába, vagy csészékbe. Néhány órára hűtsük jégbe, végül tálalás előtt a formákat egy pillanatra meleg vízbe mártva, a pudingokat borítsuk tányérra. Tetejüket kevés kompótlével öntözzük meg.


0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése