1890.
Simon Gabriella receptje
HOZZÁVALÓK:
25 dkg liszt,
10 dkg porcukor,
1 tojás,
1 tojássárgája,
1 evőkanál rum,
1 kiskanál szódabikarbóna,
5 dkg margarin,
1 evőkanál méz,
a krémhez:
1 l tej,
2 evőkanál liszt,
2 csomag vaníliás pudingpor,
3 tojássárgája,
20 dkg vaj,
15 dkg porcukor,
500 ml hulala.

ELKÉSZÍTÉS:
Gyúrjuk össze a tészta hozzávalóit, és süssünk belőle 2 lapot. Főzzük sűrű krémmé a tejet a liszttel, a vaníliás pudingporral és a tojássárgákkal. Keverjük ki a vajat a porcukorral, Kihűlés után keverjük össze a két krémet, és kenjük rá az egyik tésztalapra. Verjük fel keményre a hulala cukrászati alapanyagot, és ezt kenjük a krém tetejére, majd fedjük be a másik tésztalappal. Hagyjuk egy éjszakát hideg helyen pihenni.

Add a Startlaphoz
Címkék: , | edit post
0 Responses

Megjegyzés küldése