1891.
HOZZÁVALÓK:
30 dkg kókuszreszelék,
4 nagyobb alma,
2 birsalma,
2 körte,
mazsola,
napraforgómag,
dió,
1 tojás,
2 tojásfehérje,
ízlés szerint xilit, eritrit,
fahéj,
a csokoládéöntethez:
1/2 tábla étcsokoládé,
1 dl kókusztej,
5 g kókuszzsír.

ELKÉSZÍTÉS:
Dolgozzuk össze az alapanyagokat, és egy sütőpapírral bélelt tepsiben 30-40 percig süssük 180 fokon. Ha birsalmát is használunk, akkor azt vágjuk vékony szeletekre, és kevés vízzel pároljuk meg. Melegítsük fel a kókuszzsírt és a tejet, és olvasszuk fel benne a csokoládét. Kockákra vágva, csokoládéöntettel tálaljuk.

Add a Startlaphoz
Címkék: , , | edit post
0 Responses

Megjegyzés küldése