2019.
HOZZÁVALÓK:
30 dkg liszt,
1 csomag sütőpor,
5 dkg zsír,
1 tojás,
8 dkg cukor,
2 evőkanál tej,
a krémhez:
1 csomag csokoládé krémpor,
4 dl tej,
15 dkg cukor,
15 dkg vaj.

ELKÉSZÍTÉS:
Gyúrjuk össze a sütőporral elkevert lisztet a zsírral, az egész tojással, a cukorral, és a tejjel. Süssünk belőle 4 egyenlő vastagságú tésztalapot. A krémhez állandó kevergetés közben főzzük sűrűre a tejjel csomómentesen elkevert csokoládé krémport és a cukrot, majd a tűzről levéve kihűlésig kevergessük. Ezután adjuk hozzá a habosra kikevert vajat. Töltsük meg a lapokat a krémmel, és vonjuk is be vele a tortát.

Add a Startlaphoz
Címkék: , , | edit post
0 Responses

Megjegyzés küldése