2012.
HOZZÁVALÓK:
25 dkg liszt,
25 dkg vaj,
2 tojássárgája,
1/2 evőkanál citromlé,
a töltelékhez:
6 tojásfehérje,
25 dkg porcukor,
25 dkg mogyoró,
1/2 rúd vanília.

ELKÉSZÍTÉS:
Gyúrjuk össze a vajjal eldörzsölt lisztet a tojássárgákkal, és a citromlével. Osszuk a tésztát két részre, és nyújtsuk ki két vékony lapra. Az egyiket tegyük a tepsibe, és töltsük meg a következő töltelékkel. A tojások keményre vert habjába keverjük bele a porcukrot, a darált mogyorót, és a tört vaníliát. Öntsük a tésztára és fedjük be a másik lappal. Tojással megkenve lassan süssük.

Add a Startlaphoz
Címkék: , | edit post
0 Responses

Megjegyzés küldése