Ads 468x60px

Pages

Mikszáth-szelet

2249.
Surányi István, Surányi cukrászda

HOZZÁVALÓK:
8 tojás,
24 dkg cukor,
24 dkg vaj,
1 kis kanál szódabikarbóna,
24 dkg liszt,
csokoládé vagy kakaópor.

ELKÉSZÍTÉS:
A 8 tojást kikeverjük a vajjal, cukorral, szódabikarbónával, a végén belekeverjük a lisztet. Egy kikent tepsibe beleöntjük a masszának a felét. Másik felébe teszünk színezőanyagként csokoládét vagy kakaóport. A csokis masszát ráöntjük a világos színű masszára, így a két szín hamarosan összeáll. A piskótát kisütjük. Amikor kész, kettévágjuk, és barackdzsemmel töltjük. Szeleteljük, porcukrozzuk, és így tálaljuk.

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése