Ads 468x60px

Pages

Konyakos gesztenyekocka

2279.

HOZZÁVALÓK:
30 dkg csokoládés piskótatortalap,
30 dkg gesztenyemassza,
2 dl tejszín,
1 dl konyak,
10 dkg magozott meggybefőtt,
5 dkg cukor,
az öntethez:
5 dkg kakaó,
7 dkg cukor,
1 dl tejszín.

ELKÉSZÍTÉS:
A gesztenyemasszát keverjük össze a cukorral, a habbá vert tejszínnel és a konyakkal. A piskóta lapot vágjuk ketté, a gesztenyekrém felével kenjük meg és szórjuk meg a meggyel. Helyezzük rá a másik tésztalapot és kenjük meg a maradék gesztenyekrémmel. Az öntethez főzzük össze a tejszínt a kakaóval, és a cukorral. Miután kihűlt keverjük hozzá a konyakot. A gesztenyés tortalapot vágjuk kockákra és öntsük le a csokoládékrémmel.

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése