Ads 468x60px

Pages

Rózsaszelet

2500.

HOZZÁVALÓK:
6 tojás,
3 csomag puncs pudingpor,
1 csomag vaníliáscukor,
1/2 csomag sütőpor,
22 dkg cukor,
a krémhez:
1 dl rum,
2 tojássárgája,
25 dkg margarin,
22 dkg porcukor,
a tetejére:
3 tojásfehérje,
10 evőkanál porcukor,
kevés citromlé,
reszelt csokoládé.

ELKÉSZÍTÉS:
Süssünk 6 tojásból két lapnyi piskótát, a liszt helyett puncsos pudingporból, vaníliáscukorból, cukorból, és sütőporból. A krémhez keverjük habosra a rumot, a tojások sárgáját és a margarint a porcukorral, majd töltsük a lapok közé. A tetejére keverjük ki a tojásfehérjéket gőz felett a porcukorral, kevés citromlével, ezután simítsuk rá a krémre, és reszeljünk rá csokoládét.

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése