2500.
HOZZÁVALÓK:
6 tojás,
3 csomag puncs pudingpor,
1 csomag vaníliáscukor,
1/2 csomag sütőpor,
22 dkg cukor,
a krémhez:
1 dl rum,
2 tojássárgája,
25 dkg margarin,
22 dkg porcukor,
a tetejére:
3 tojásfehérje,
10 evőkanál porcukor,
kevés citromlé,
reszelt csokoládé.
ELKÉSZÍTÉS:
Süssünk 6 tojásból két lapnyi
piskótát, a liszt helyett puncsos pudingporból, vaníliáscukorból, cukorból, és sütőporból.
A krémhez keverjük habosra a rumot, a tojások sárgáját és a margarint a
porcukorral, majd töltsük a lapok közé. A tetejére keverjük ki a tojásfehérjéket
gőz felett a porcukorral, kevés citromlével, ezután simítsuk rá a krémre, és reszeljünk
rá csokoládét.
0 hozzászólás:
Megjegyzés küldése