2634.
HOZZÁVALÓK:
4 tojás,
6 evőkanál cukor,
2 dl limonádészirup,
2 teáskanál citromlé,
pici só.
4 tojás,
6 evőkanál cukor,
2 dl limonádészirup,
2 teáskanál citromlé,
pici só.
ELKÉSZÍTÉS:
Válasszuk szét a tojásokat.
Keverjünk 4 evőkanál cukrot a tojássárgához, és verjük fel, amíg tejföl
sűrűségű lesz. Keverjük hozzá a limonádét.
Tegyük az edényt kis lángra, és addig kevergessük, amíg jól besűrűsödik.
Hagyjuk a keveréket lehűlni, de néha kevergessük meg. Verjük fel a
tojásfehérjéket a maradék cukorral és alaposan keverjük össze a lehűlt limonádémasszával.
Szedjük ki üveg tálacskákba és rögtön tálaljuk.
0 hozzászólás:
Megjegyzés küldése