2875.
HOZZÁVALÓK:
1 kis doboz babapiskóta,
3-4 evőkanál rum,
4 tojás sárgája,
15 dkg porcukor,
1 evőkanál vaníliáscukor,
1/2 l tej.
ELKÉSZÍTÉS:
Törjük össze hüvelyknyi darabokra a babapiskótát, és rakjuk kivajazott tűzálló tálba. Öntözzük meg a rummal. Keverjük simára a tojások sárgát a porcukorral, és ízesítsük a vaníliáscukorral. A tejjel felengedve, habverővel alaposan keverjük ki. Öntsük a rumos piskótára, és a tálat a sütőben, vízfürdőbe téve, 25 percig süssük. Forrón kínáljuk.
1 kis doboz babapiskóta,
3-4 evőkanál rum,
4 tojás sárgája,
15 dkg porcukor,
1 evőkanál vaníliáscukor,
1/2 l tej.
Törjük össze hüvelyknyi darabokra a babapiskótát, és rakjuk kivajazott tűzálló tálba. Öntözzük meg a rummal. Keverjük simára a tojások sárgát a porcukorral, és ízesítsük a vaníliáscukorral. A tejjel felengedve, habverővel alaposan keverjük ki. Öntsük a rumos piskótára, és a tálat a sütőben, vízfürdőbe téve, 25 percig süssük. Forrón kínáljuk.
0 hozzászólás:
Megjegyzés küldése