1256.
HOZZÁVALÓK:
25 dkg liszt,
20 dkg vaj,
12 dkg porcukor,
6 tojássárgája,
reszelt citromh éj,
baracklekvár,
a krémh ez:
1 poh ár
tejszín,
10 dkg étcsokoládé,
10 dkg cukor,
10 dkg vaj.
ELKÉSZÍTÉS:
Keverjük h abosra
a vajat a cukorral, és keverés közben adjuk h ozzá
egyenként a tojássárgákat. A h abosra kevert masszáh oz
fakanállal keverjük h ozzá a lisztet. Béleljük
ki a sütőlemezt feh ér papírral, és nyomjunk
egy nyomózsákkal puszedlikat a papírra. Betölth etjük
baracklekvárral, vagy csokoládékrémmel. A puszedlik egyik felét mártsuk
csokoládéba a középvonalukig. A csokoládékrém elkészítéséh ez
keverjük össze a tejszínt, az étcsokoládét, és a cukrot egy zománcos tálban.
Olvasszuk fel gőz fölött, és forrósítsuk fel, de forralni nem szabad. A
felmelegítés után állítsuk h ideg vízbe, és néh ány
keverés mellet h űtsük le. Miután kih űlt,
adjuk h ozzá a vajat, és h abverővel
keverjük ki h abosra.
0 hozzászólás:
Megjegyzés küldése