1263.

HOZZÁVALÓK:
6 tojásfehérje,
56 dkg cukor,
15 dkg darált dió,
1/2 l habtejszín,
10 dkg narancshéj.

ELKÉSZÍTÉS:
Verjük fel a tojásfehérjéket a cukorral lassú melegnél langyosra, majd keverjük hidegre és adjuk hozzá a darált diót. Kenjünk 3 kerek tortalapot a masszából kizsírozott, kilisztezett tepsire, és lassú tűzön szárítva süssük ki. Verjük fel a habtejszínt ízlés szerint édesítve, adjuk hozzá a kockákra vágott, cukrozott narancshéjat, és töltsük meg vele a lapokat. Kívülről vonjuk be tejszínhabbal, dióval és narancshéjjal díszíthetjük. Alaposan lehűtve tálaljuk.
Add a Startlaphoz
Címkék: , , | edit post
0 Responses

Megjegyzés küldése