1347.
HOZZÁVALÓK:
10 dkg túró személyenként,
kevés tejföl,
3 tojás,
vaníliás porcukor,
1 citrom lereszelt h éja,
ízlés szerint választott
gyümölcsök (sárgabarack, meggy, őszibarack),
darált dió.
ELKÉSZÍTÉS:
A töltelék elkészítéséh ez
dolgozzuk össze a túrót kevés tejföllel, a tojások sárgájával, vaníliás
porcukorral, a lereszelt citromh éjjal, és a
kis kockákra vágott, levétől jól lecsurgatott gyümölccsel, valamint a tojások
felvert h abjával. Az elkészített rétestésztát h úzzuk
ki, locsoljuk meg olvasztott zsírral, h intsük
meg darált dióval, és h elyezzük a tölteléket a
tészta egyik szélére. Göngyöljük fel, kenjük meg tojással, és kizsírozott
tepsiben, előmelegített sütőben süssük pirosra. Vaníliás porcukorral megh intve
tálaljuk.
0 hozzászólás:
Megjegyzés küldése