Ads 468x60px

Pages

Cserkészkenyér

1595.
HOZZÁVALÓK:
20 dkg porcukor,
1/2 csomag vaníliáscukor,
4 tojás,
1 szelet főzőcsokoládé,
20 dkg füge,
5 dkg dióbél,
10 dkg birsalmasajt,
5 dkg mazsola,
1/2 csomag sütőpor,
15 dkg liszt.

ELKÉSZÍTÉS:
Keverjük habosra a porcukrot és a vaníliáscukrot az egész tojásokkal, majd adjuk hozzá a lereszelt főzőcsokoládét, a préselt, apróra vágott fügét, a durván vagdalt dióbelet, a világos, apró darabokra vagdalt birsalmasajtot, a vagdalt mazsolát, és végül a liszttel elkevert sütőport. Hosszú, keskeny, kizsírozott, kilisztezett formában süssük ki.

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése