1766.
HOZZÁVALÓK:
a tésztához:
30 dkg liszt,
20 dkg vaj,
10 dkg porcukor,
2 tojássárgája,
a töltelékhez:
40 dkg túró,
20 dkg vaj,
3 tojássárgája,
8 dkg mazsola,
2 dkg vaníliáscukor,
lereszelt citromhéj,
40 dkg tortabevonó csokoládé.

ELKÉSZÍTÉS:
Készítsük el a linzertésztát a hozzávalókból, majd nyújtsuk ki két-három milliméter vastagságúra, és fánkszaggatóval vágjunk belőle korongokat. Helyezzük sütőlemezre, és közepes hőmérsékletű sütőben süssük meg. Készítsük el a túrókrémet, majd a linzerkorongokat kettesével ragasszuk össze a töltelékkel. A csokoládé tortabevonót olvasszuk fel, vigyázva, hogy ne égjen az edény aljára.  Ebben mártsuk meg a lehűtött tésztákat.

Add a Startlaphoz
0 Responses

Megjegyzés küldése