1755.
HOZZÁVALÓK:
a tésztához:
7 tojás,
20 dkg cukor,
2 dkg kakaó,
10 dkg liszt,
1/2 csomag sütőpor,
1/2 kg kimagozott meggy,
a krémhez:
1 dl tej,
1 evőkanál liszt,
25 dkg margarin,
20 dkg porcukor,
1 csomag vaníliás cukor,
10 dkg csokoládé.

ELKÉSZÍTÉS:
Süssünk a tésztához szükséges anyagokból meggyes piskótalapot. A krémhez a tejben főzzük sűrűre a lisztet, és hagyjuk kihűlni. Közben a margarint a porcukorral és a vaníliás cukorral keverjük habosra, majd dolgozzuk össze a tejes liszttel. Kenjük a krémet a kihűlt meggyes piskóta tetejére, és csorgassunk rá olvasztott csokoládét.

Add a Startlaphoz
Címkék: , | edit post
0 Responses

Megjegyzés küldése