2177.
HOZZÁVALÓK:
3
tojásfehérje,
1 csomag
vaníliáscukor,
csipetnyi só,
12 dkg cukor,
1 csésze
apróra vágott dió,
10 dkg
zsemlemorzsa,
1 kávéskanál
sütőpor.
ELKÉSZÍTÉS:
Verjük habbá a
tojásfehérjét a vaníliáscukorral, verjük hozzá a cukrot, keverjük hozzá a diót,
a sütőport és a zsemlemorzsát. Béleljük ki egy lapos jénai tál belsejét úgy,
hogy a szélekre is hagyjunk a tésztából és süssük langyos sütőben kb. 40
percig, hűtsük ki. Töltsük meg a belsejét őszibarack szeletekkel, állítsuk
hűtőszekrénybe, és tálalás előtt a tetejére tegyünk tejszínhabot.
0 hozzászólás:
Megjegyzés küldése