Ads 468x60px

Pages

Hókenyér

2403.

HOZZÁVALÓK:
25 dkg margarin,
25 dkg porcukor,
3 evőkanál liszt,
3 evőkanál kókuszreszelék,
1 tojás,
20 dkg háztartási keksz,
mazsola,
kevés tej.

ELKÉSZÍTÉS:
Olvasszuk meg a margarint, majd adjuk hozzá a porcukrot, a lisztet, a kókuszt és a felvert tojást. Kevergetés közben főzzük össze, majd a tűzről levéve adjuk hozzá a már előzőleg eltördelt és kevés tejjel meglocsolt kekszet, és a mazsolát. Egy őzgerincformát alufóliával béleljünk ki, öntsük bele a masszát (lehet felébe kakaót keverni és rétegezni). Legalább fél napra tegyük hűtőszekrénybe. Tálaláskor borítsuk ki a formából, húzzuk le róla az alufóliát, és szórjuk meg kókuszreszelékkel.

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése