2412.
HOZZÁVALÓK:
1 kész piskótatorta,
10 db babapiskóta,
0,6 dl rum,
1 dl tej,
6 dkg mazsola,
a krémhez:
2 csomag (főzés nélküli)
vaníliaízű pudingpor,
4 dl tejszín,
5 dl tej,
a díszítéshez:
1 dl tejszín,
tortadara.
ELKÉSZÍTÉS:
Verjük fel alaposan a pudingport,
a tejet és a tejszínt egy mixerrel. A krém felét simítsuk a kihűlt piskótára. A
babapiskótákat mártsuk rumos tejbe, majd tegyük a krémre, egymástól kb. 1-2
cm-re. Rumba áztatott mazsolával szórjuk meg, simítsuk rá a maradék krémet,
majd díszítsük tejszínhabbal és tortadarával. Néhány órára tegyük hűtőszekrénybe.
0 hozzászólás:
Megjegyzés küldése