Ads 468x60px

Pages

Vaníliatorta

2412.

HOZZÁVALÓK:
1 kész piskótatorta,
10 db babapiskóta,
0,6 dl rum,
1 dl tej,
6 dkg mazsola,
a krémhez:
2 csomag (főzés nélküli) vaníliaízű pudingpor,
4 dl tejszín,
5 dl tej,
a díszítéshez:
1 dl tejszín,
tortadara.

ELKÉSZÍTÉS:
Verjük fel alaposan a pudingport, a tejet és a tejszínt egy mixerrel. A krém felét simítsuk a kihűlt piskótára. A babapiskótákat mártsuk rumos tejbe, majd tegyük a krémre, egymástól kb. 1-2 cm-re. Rumba áztatott mazsolával szórjuk meg, simítsuk rá a maradék krémet, majd díszítsük tejszínhabbal és tortadarával. Néhány órára tegyük hűtőszekrénybe.

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése