Ads 468x60px

Pages

Francia diplomatapuding

2449.

HOZZÁVALÓK:
20 db babapiskóta,
10 dkg sárga színű mazsola,
10 dkg narancslekvár,
4 evőkanál rum,
1/4 l tej,
10 dkg porcukor,
1 csomag vaníliáscukor,
6 tojás.

ELKÉSZÍTÉS:
Áztassuk be a rumba a mazsolát. Forraljuk fel a tejet a cukorral és a vaníliás cukorral. Verjük fel a tojásokat egy tálban. Lassan adjuk hozzá a forró tejet. Egy nagy pudingformában rétegezzük egymásra a piskótát, mazsolát és narancshéjat. Töltsük meg a formát a háromnegyedéig ilyen módon, majd öntsük rá a tojásos tejet. Vízfürdőben süssük 30 percig. Hagyjuk teljesen kihűlni, majd tegyük hűtőbe másnapig. Borítsuk ki a formából és tálaljuk rumos angolkrémmel leöntve.

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése