Ads 468x60px

Pages

Krémes fánk

2457.

HOZZÁVALÓK:
1 csomag vaníliaízű pudingpor,
1 csomag vaníliáscukor,
tej,
30 dkg ízlés szerint választott gyümölcs.

ELKÉSZÍTÉS:
Készítsük el a leírás szerint a pudingport, egy csomag vaníliás cukorral erősítve az ízét. Mikor már jó sűrű, a tűzről vegyük le, és keverjük közé a friss gyümölcsöt: málnát, ribizkét, vagy apróra vágott barackot, esetleg levétől leszűrt befőttet. Töltsük kivizezett mokkáscsészékbe, és hagyjuk megdermedni. Tálalás előtt édes briósok tetejét vágjuk le, a belsejét kaparjuk ki, és a csészéből ebbe az üregbe borítsuk a pudingot. Tetejét friss gyümölccsel díszítsük.

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése